Over ons

Koetsier Installatietechniek Wesepe is een Erkend Installatiebedrijf. Ons bedrijf is een begrip in Wesepe en omgeving. Wij zijn werkzaam in zowel de particuliere sector als in renovatie, nieuwbouw en bedrijfsprojecten. Onze doelstelling is een tevreden klant. Wij werken dan ook nauw samen met onze opdrachtgever, vanaf ontwerp tot aan de oplevering. Ieder project is een uitdaging. Wij denken graag met u mee.

Historie

Mark Oosterwijk is op 16 jarige leeftijd begonnen met de opleiding voor monteur. Nadat hij de BBL opleiding had afgerond kon hij bij dit bedrijf als monteur aan het werk. Oosterwijk werd, nadat hij diverse diploma’s behaalde en de fijne kneepjes van het vak snel leerde in de praktijk, werkvoorbereider/planner bij een ander Installatiebedrijf. Hij werd hiervoor gevraagd door zijn oude stagebegeleider. In 2002 werd het bedrijf verkocht aan Koetsier en werd Oosterwijk benoemd als vestigingsleider. Eigenlijk was hij toen ook al een soort zelfstandig ondernemer, want Oosterwijk kreeg alle vrijheid om de zaak te leiden zoals hij dat wilde. In januari 2008 gaat zijn wens in vervulling. Oosterwijk neemt het bedrijf over van Koetsier.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn/haar opleiding. Binnen ons bedrijf zijn werkplekbegeleiders aangesteld. Zij zijn op de hoogte van de eisen van de opleiding.